Sex goda och enkla recept på julgodis

Isnougat, julgodis, ischoklad

2 december idag. Har du börjat fundera på vilket julgodis du ska göra till jul? Här kommer sex enkla och goda recept på julgodis för dig att testa. Mycket julgodis går att göra i god tid. Förvara i en burk med tätslutande lock. På ett ställe där ingen hittar burken 😅

Isnougat på kokosolja blev förra julens stora favorit. Skönt att sippa det gamla kokosfettet. Och en kul variant att använda nougat istället för choklad. Men du gör såklart som du vill med den saken. Förvaras allra bäst i frysen. Så dom kan du göra redan nu. Men skriv spenat eller något på burken 😅
Rischoklad

Sugen på något ruskigt enkelt? Då är rischoklad med smak av pepparkaka ditt recept. Enklare en enklast att göra och så gott!

 

jordnötsfudge, fudge, julgodis

Kanske min favorit. För att jag ÄLSKAR jordnötssmör. Enkel fudge med jordnötssmör och choklad. Även dessa går fint att lägga i frysen. Så fram med ingredienserna och baka redan nu i helgen!gräddkola, julgodis, kola,

Ett av Linnéas Skafferis alla populäraste recept i dessa tider: gräddkola med brynt smör och flingsalt. Min absoluta favorit!!!Salt kolafudge

På tal om brynt smör och flingsalt. Det är en sjukt god kombination att ha även i fudge. Så låt mig presentera: Salt kolafudge med brynt smör.

trillingnöt, julgodis

Sist men inte minst. Den juligaste av alla: trillingnöten. Så saknad. Så älskad! Och kolla in så fina!! De tjusiga formarna till dessa trillingötter har jag hittat här. Så enkla att använda och pralinerna blir grymt vackra!

Har ni börjat med julgodiset än? Om inte, vad har ni planerat att göra i år?

17
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
cookies med smak av pepparkaka

Nästa inlägg

Sega pepparkakscookies

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x