5 recept på vardagsmat under 30 minuter

skinksås, vardagsmat, snabbmat, pastasås

Nu drar vardagen igång för många efter en härlig sommarsemester. Och med vardagen kommer också alla vardagsmiddagar som ska lagas. Ska jag vara ärlig har jag lagat minimalt med mat denna sommar. Vilket nu gör att jag känner mig riktigt taggad på att slänga ihop enkla vardagsmiddagar igen.
För att underlätta har jag idag knåpat ihop en lista med 5 recept på vardagsmat under 30 minuter. Snabbt, enkelt och himla gott!

Först ut är min största räddare i nöden. Nämligen pasta med skinksås. Blir vi fler än jag tänkt till middag, då blir det pasta med skinksås. Måste middagen gå fort och gillas av hela familjen- ja men då blir det pasta med skinksås.

Skinkan kan du byta ut mot kycklingbacon eller quornbitar du stekt och kryddat lite för en fläskfri/vegetarisk variant.

ärtsoppa, soppa, grön ärtsoppa

Ärtigt grön ärtsoppa kommer lastat. Soppa på sommaren kanske du då tänker. Men den här soppan går fint att äta både varm och kall. Med lite krispiga krutonger till blir det en mumsig middag du mixar ihop på nolltid!

asiatisk kyckling, asiatisk gryta, asiatisk mat

Snabblagas asiatisk kycklinggryta. Ett måste på listan för dagar när man vill äta riktigt god hemlagad mat som går fort att göra!

lax med fetaost

Stekt lax med pesto och fetaost. Exakt lika enkelt att laga som det låter. Servera med pasta, potatis eller en god sallad. Middagen står på bordet inom 30 minuter!

Tacopizza på libabröd

Enklaste middagen av dom alla stavas nog libapizza. Här har jag gjort en variant som passar perfekt att njuta av till fredagskvällen. Eller om du har tacorester kvar på måndagen från helgens middag.
Tacopizza på libabröd kompisar. Testa du med!

Byt ut nötfärsen mot vegofärs för en vegetarisk variant.

5 enkla vardagsmiddagar under 30 minuter. Svårare än så är det inte faktiskt.

Vad ska ni äta i veckan?

8
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
hallongröt, gröt med hallon, frukost

Nästa inlägg

Hallongröt med kokos

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x