Böcker
Jag vet inte hur ni är, men jag är nog en ganska kreativ person med bra fantasi. Men det finns ett område där det blir lite trögt och det är när vi kommer till födelsedagspresenter. Där brukar det ta tvärnit, min hjärna blir helt tom och jag kan inte tänka klart! Jag vet att det … Continued
Nytt från Milda
Förra veckan fick jag hem tre flaskor av Mildas nya smaksatta grädde. Den finns i tre olika varianter, italiensk tomat & ricotta, rostat vitlök & citrontimjan och sist svamp & vit balsamico.Dessa kommer att finnas i butik från och med vecka tio och kostar ca 15 kronor. Vi har hittills testat den med rostad vitlök … Continued
Resultatet
Igår avnjöts första omgången med hembakta semlor, jag måste faktiskt säga att de blev bedårande söta! Florsockret som jag pudrade över blev verkligen pricken över i.De flesta fyllde jag med mandelmassa men då jag vet att alla inte gillar det hade jag vaniljkräm (marsansås) i ett par.Perfekt att ha till kaffet! Fyllning till ca 10 … Continued
Bakning i liten skala
Igår hittade jag ett paket med jäst i kylen som datumet snart gick ut på, så jag satte igång och bakade lite. Dessa små söta bullar skall om bara en liten stund förvandlas till mini-semlor! Jag valde att inte ha kardemumma i degen, då jag inte tror att alla bullar kommer gå åt till semlor. … Continued
Våren i rutan
Under vår/vinter ploppar det upp flera glada nyheter. Jamie Oliver drar igång redan nu den 8 de februari med Jamies matrevolution.I denna serie vill han hjälpa det brittiska folket att få ordning på sin matlagning. Att laga mat är roligt, bra för ekonomin och ger alla ett hälsosammare liv. Hans idé är att lära ut … Continued
Fläskkotletter
Jag kan inte påstå att jag är en speciellt stor beundrare av fläskkotletter, det kan till och med hända att jag sagt att jag inte tycker om det. Trotts detta köpte jag en förpackning förra veckan när vi handlade. Sebastian tittade misstroget på mig när jag la ned dom i vagnen, då inte han heller … Continued