Veckans mat- 5 goda kycklingrecept

kycklingbiffar
Hej måndag och hej en helt ny vecka. Jag vet inte hur det är hos er, men jag har en fullspäckad vecka med massor av jobb framför mig  men jag tänker avsluta veckan på allra bästa vis med företagsgala här i Sala på fredag, 30-årsfirande för min svåger och sen bio med mina allra bästa vänner på söndag kväll. Det känns som om det här kommer bli en himla bra vecka faktiskt!
Men nu till det den här bloggen faktiskt ska handla om. Nämligen MAT! Och inte vilken mat som helst! I den här veckans mat hittar ni 5 riktigt smarriga kycklingrecept. Allt från gräddig kycklingpasta till chicken nuggets. Sen avslutas såklart veckan med något riktigt gott också. Så som det ska vara 🙂
Fast först ut är de smarriga kycklingbiffarna jag gjorde förra veckan. Tillsammans med en enkel ajvarsås blev det en riktig höjdare!
 
krämig pasta med kyckling
Vill man lyxa till det lite, ja då är den här krämiga kycklingpastan ett givet val. Jag klarar inte riktigt av vanlig pasta, utan brukar alltid köra på bönpasta. Men det är ju en sak man väljer helt själv 😉
kycklingklubbor
Kycklingklubbor i Crock Pot, vilken himla smidig grej! Har man ingen Crock Pot går de såklart superbra att göra i ugnen också.
kycklinpanna
Snabblagad och enkel mat när den är som bäst. Kycklingpanna med svamp och färskost som i stort sett sköter sig själv. Bästa vardagsmaten!
chicken nuggets
Hemgjorda chicken nuggets, alltså det är ju barnsligt gott. Och de här är en betydligt nyttigare variant än de man köper på snabbmatskedjorna vill jag lova. Och inte är de så krångliga att göra heller då dom tillagas i ugnen. Krispiga små kycklingbitar som sedan doppas i god sås.
 
rulltårta
Avsluta veckan med något riktigt enkelt, men såååå gott! Som en rulltårta med hallon tillexempel.
 
Har du gjort någon matplanering inför veckan? Vad ska ni äta för gott?
 

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback
7 år sedan

[…] Vidare till bloggen […]

Hemgjord nutella

Nästa inlägg

Nutelladagen

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x