5 goda fiskrecept för hela familjen

hemmagjorda fiskpinnar i ugn
Fisk är något som många tycker är lite svårt att laga. Kanske inte för att det är krångligt men för att det kan vara klurigt att komma på nya idéer. När jag var barn åt vi nog bara torsk i ugn med äggsås och fiskpinnar. Jag kan inte minnas att det serverades någon annan slags fisk.
Så för att underlätta lite för alla ni där ute som kämpar med att hitta ny inspiration när det kommer till vad ni ska servera för slags fisk till middag, här kommer 5 goda fiskrecept för hela familjen.
Först ut är mitt recept på hemgjorda fiskpinnar. Det kan låta ambitiöst att göra egna fiskpinnar, jag vet. MEN det blir ju så mycket godare och är faktiskt inte speciellt krångligt alls. Dessutom brukar det vara en riktig höjdare hos barnen!
 
fisk i ugn med skagenröra
Här har jag gjort en så god fisk med skagenröra som du enkelt tillagar i ugnen. Använd den fisk du gillar allra bäst. Torskrygg eller laxfiléer passar utmärkt. Till helgen blir det extra lyxigt att använda färsk fisk!
lax i ugn
Det här är nog en av mina favoriter. Enkel, lättlagad, god och nyttig vardagsmat. Inget krångel, bara härlig mat! Det är lax i ugn helt enkelt!
kokt torsk med äggsås
Alltså kokt torsk med äggsås och ärtor. Det är så klassiskt, enkelt, gott och bara fantastiskt. Ibland behöver det inte vara krångligare än så här. Jag brukar göra blomkål eller broccolimos till. Det blir bara så gott, ni måste testa!
torsk i ugn med pesto och fetaost
Torsk i ugn med pesto och fetaost. Ett recept som gör sig fint en fredag när man har vänner över på middag, men passar precis lika bra att laga en grå måndag som idag!
 
Det roliga med att varje vecka gå igenom alla mina recept. Jag hittar alltid något som det var ett bra tag sedan jag lagade och som var superdupergott! Bra att själv bli lite påmind om all god mat jag lagat  🙂
 
 

mazarinkaka, mazarintårta

Vi brukar ju alltid avsluta varje vecka med något riktigt gott och den här veckan är inget undantag 🙂 Den här makalöst goda mazarinkakan är ett måste att testa! Grymt god!
 
Nu hoppas jag att ni alla får en riktigt härlig vecka <3

8
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
saima
saima
6 år sedan

Alla recept är underbart. Det är mycket nyttig och gott. Väldigt bra for barn att äta. jag älskade ditt recept kommer att följa det snart.

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  saima
6 år sedan

Så kul att höra att du gillar mina recept 🙂

matmedmera
6 år sedan

Många härliga tips! Tycker om fiskgryta i ugnen! Gott!

enkel jordgubbsdessert trifle

Nästa inlägg

Enkel jordgubbsdessert

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x