5 recept på goda biffar

veganska, middag, mat recept
Hej måndag,
Jag hoppas ni är lika pepp på en ny vecka som jag är! Idag tänkte jag tipsa om 5 recept på goda biffar. Det är ju ett sånt enkelt sätt att variera maten på. Efter förra veckans jobb fick jag massor av rödbetor över. Så det blir kanske en omgång av mina rödbetsbiffar i veckan. Jag river dom i matberedaren så slipper jag kladdet det innebär att råriva rödbetor. Biffarna blir lite matigare rack vare bönorna man mixar i!
biffar med kål
Höstens bästa mat ändå. Vegetariska biffar med stekt svartkål. Vill du inte göra dom på vegofärs går det såklart bra att använda nötfärs också.  Så gott!morotsbiffar med fetaost
Jag älskat att piffa upp grönsaksbiffar med fetaost. Det gör verkligen hela skillnaden och är såå gott! Här blev det mina morotsbiffar som fick sällskap av den lite salta osten. MUMS!
fiskbiffar, fisk, torsk, middag, mat
Fiskburgare. Ett lite roligare sätt att servera veckans fisk på kanske? Här var det riktigt länge sedan jag lagade detta. Men det får det bli ändring på. Så gott!Biffar gjorda på halloumi, morot och ajvar
Min mans favorit, halloumibiffar med morot. Frågar jag vad vi ska äta till vardagsmat så svarar han ofta att han vill ha just dessa. Perfekt då hela familjen älskar halloumi!
Nu inväntar jag att familjen ska ramla in genom dörren. Sen är det dags att börja på med dagens kvällsmat. Vad äter ni ikväll?

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
äppelgröt, gröt, havreris

Nästa inlägg

Grötens dag-6 goda recept på gröt

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x