5 recept på enkel vardagsmat

Här hittar ni 5 recept på enkel vardagsmat att testa i veckan:

köttfärsbiffar med färskost, biffar, snabbmat, vardagsmat

Hur ser planen för maten ut i veckan? För egen del så börjar vi med de här fantastiskt goda köttfärsbiffarna i färskostsås. Så enkelt och så gott!

kycklingspett med jordnötssås

Kyckling satay med jordnötssås. En solklar favorit jag gärna beställer på restaurang. Förbered och lägg kycklingen i marinad kvällen innan. Då är middagen klar på samma tid det tar för riset att koka. Bra va?

linsgryta, gryta, vegogryta, linser, vegetarisk middag

Min smöriga och krämiga linsgryta gör alltid succé här hemma. Ja förutom hos det yngsta barnet som aldrig i sitt liv skulle få för sig att äta något liknande. Men jag vet att skulle han bara smaka så älskade han den. När jag vet att det är mat inte Isac äter på menyn brukar jag alltid se till att det finns någon form av middagsrester från tidigare i veckan att plocka fram till honom.

makaronipudding, mat i ugn, mat i en form, middag, vardagsmat

Makaronipudding däremot. Det är något som verkligen går hem! Jag brukar passa på att laga detta när det är bra pris på rökt skinka eller kassler. Här hemma äts den med lingonsylt. Men vet att vissa föredrar att ha ketchup till.

fiskburgare, fiskbiffar, fiskhamburgare

Panerade fiskburgare med kall vit sås. Den av alla gånger barnen ätit något SÅ GOTT i skolan och man försöker laga samma sak hemma. Det fungerar aldrig. Men min variant på fiskburgare fick absolut högt betyg och föll barnen i smaken.

Har ni några planer för veckans vardagsrätter?

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Klassisk krämig korvstroganoff med ris

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x