5 vegetariska middagar för hela familjen

vegetarisk stroganoff med morot och halloumi

Den här veckan bjuder jag på 5 vegetariska middagar för hela familjen <3

Vi äter mycket vegetariskt hemma hos oss. Många gånger blir det en enklare matlagning då upplever jag det som. Många av basingredienserna är stapelvaror som jag alltid har hemma. Så med ett par härliga vegetariska recept på fickan kan man enkelt trolla fram en god vardagsmiddag,

Igår åt vi stroganoff med halloumi och morötter. Det är bara så gott! Jag gjorde en variant på den jag tidigare gjort och hela familjen åt med god aptit måste jag säga! Lite avundsjuk på min man Sebastian är jag allt som har detta till lunch idag!

vegetarisk lasagne med halloumi och spenat

Det är få saker som slår en klassisk lasagne. Det skulle i så fall vara en vegetarisk lasagne då. Vi fullkomligt älskar den här hemma hos oss. Perfekt vilken dag i veckan som helst. Lasagne blir ju nästan allra godast dagen efter, så gör den gärna en dag i förväg, så har du middagen klar på ett litet kick sen 🙂

vegetariska biffar

De här bönbiffarna med morot och majs var det riktigt länge sedan jag gjorde, men i veckan blir det äntligen av igen! Enkla att variera tillbehören till. Ät med sötpotatispommes. Eller i bröd, eller med en stor och härlig sallad! MUMS säger jag bara!

linssoppa med kokosmjölk

Jag äter gärna soppa. Speciellt så här på hösten. Gärna med en nybakat bröd till. Den här soppan är gjord på linser och kokosmjölk, den är smakrik och såå krämig.

ugnspannkaka

Helt vanlig, klassisk ugnspannkaka. Tänker ni på att det faktiskt också är rätt så vegetariskt. Jag serverar gärna lingonsylt, keso och massa rårivna morötter till. Det blir liksom lite mera marigt så tycker jag. Ugnspannkaka är något jag tar till när det är slut på det mesta hemma.

Nu har jag precis rullat in med tåget i Stockholm. Möte, jobb och en middag på Jamie´s med min familj och hela Loppi-gänget står på schemat idag. En bättre tisdag med andra ord!

6
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Naturmamma
6 år sedan

Blir sulten av å se den deilige maten du lager! Takk for inspirasjon

Maria at Inredningsvis
6 år sedan

Men MMMM vad gott! tack för grymma höst recept och ugnspannkaka gjorde alltid mamma när jag va liten ….de va grejer de haha 🙂
Om du vill få inredningstips kan du kika in till mig:)
Ha en kanon dag!
LOVE Maria på Inredningsvis

bröd utan jäst

Nästa inlägg

5 enkla bröd att baka i helgen

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x