3 goda kalla drycker

iskaffe, vegansk, gör själv, egen iskaffe
Häll upp någonting kallt i glaset att sippa på, luta dig tillbaka i solstolen och njut av värmen. Så härligt! Det ser ut att bli kanonväder här ett par dagar, så då är det bäst att njuta allt man kan känner jag! Och det gör man ju allra bäst med något riktigt gott att dricka! Därför tipsar jag idag om  3 goda kalla drycker!
Själv har jag lite svårt för hett kaffe när det är varmt ute. Därför är iskaffe verkligen en räddare i nöden! Visste ni förresten att just kaffe är en sådan sak som vi slänger otroliga mänger av? Istället för att slänga ut den där sista slatten kaffe som bli kvar i kannan, ställ in i kylen och gör iskaffe av den! Eller frys in i istärningar, då kan du göra ditt iskaffe på nolltid när suget sätter in. Fiffigt va?
fördrink, bål, sommardrink
När man druckit sig nöjd på iskaffe kan man smidigt gå över till en vit sangria tycker jag. Inga konstigheter i det! Gör din vita sangria med eller utan alkohol, det väljer su själv!
sommardrink, mojito, alkoholfri drink, alkoholfri mojito
Är du ingen sangria-person, då tycker jag du ska testa en flädermojito. Det är nog min favorit när det kommer till drinkar. Och precis som med sangrian kan den göras både med och utan alkohol.
Idag ska det som sagt bli en strålande fin dag! Sebastian är in och jobbar, så jag och barnen får roa oss själva en stund. Planen är att åka till sjön nu på förmiddagen, för sen i eftermiddag ska vi in till lite vänner. Grilla, bada och bara ha en skön eftermiddag tillsammans.
Men först måste jag få upp barnen.. Isac vaknade redan vid 8, det har nog inte hänt på hela sommarlovet tror jag. Men risk finns att Axel fortfarande sussar sött där uppe i sin säng. Barnen har blivit riktiga sjusovare nu i sommar!
Jag hoppas ni alla får en riktigt härlig sommardag idag <3

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sofie
4 år sedan

Iskaffet är verkligen en smart idé för att inte slösa kaffe, det är ju inte precis billigt. 🙂

fruktglass, glass,

Nästa inlägg

Enkel melonglass

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x