5 pastarecept

 pastasås med ugnsrostade grönsaker villapuccini

Enligt min plan hade jag tänkt att göra ett inlägg med 5 goda soppor. Men med tanke på att vi helt plötsligt fick sommarvärme, så kändes inte soppa helt lockande. Vi spar det till nästa vecka helt enkelt. Då har kanske sommarvärmen flugit sin kos, igen. Istället tipsar jag idag om 5 pastarecept. I all sin enkelhet liksom. Pasta kan och är ju så mycket mer än bara spagetti och köttfärsås eller makaroner och köttbullar. Det kan tillexempel vara pastasås med ugnsrostade grönsaker. Perfekt så här i skördetider! Gör en stor omgång tomatsås och frys in. Vips är vardagsmaten klar på ett litet kick!

pasta, toscana, Villa Puccini, middag, mat pasta

En annan favorit, det är fyllda pastasnäckor. Alltså det här är så löjligt gott att jag inte kan laga det för ofta, för jag skulle bara överäta.
vego, middag, mat , recept
En riktig vardagsfavorit  hemma hos oss är vegetarisk lasagne med keso. Den har jag lagat fler gånger än jag kan komma ihåg och går hem hos hela familjen.

Ibland behöver maten bara gå superfort. Då är pestokyckling med pasta ett perfekt alternativ. Enkelt, gott och otroligt lättlagat. Här har jag serverat pestokycklingen med bönpasta, men ni tar såklart den pasta ni gillar allra bäst
vegetarisk lasagne med halloumi och spenat
En annan sotfavorit när det kommer till pasta är min vegetariska lasagne med halloumi. Perfekt att göra en rejäl omgång av så det räcker till matlådor också!
Nu ska vi ladda upp här, för ikväll blir det blodomloppet i Västerås. Jag gillar egentligen inte att springa, men det är kul att utmana sig ibland och se vad man orkar med.
Jag har sprungit blodomloppet i Uppsala för något år sedan. Och då tog jag mig runt 5 km utan att dö på kuppen. I år har jag sprungit lite mer innan, men det ska å andra sidan bli 27 grader varmt i eftermiddag. Inte helt optimalt kanske. Men vi får göra det bästa vi kan helt enkelt!
 

4
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
glutenfria pannkakor

Nästa inlägg

3 goda våfflor och pannkakor till helgfrukosten

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x