10 pepparkaksrecept till pepparkakans dag

hemgjord kristyr, hård kristyr, kristyr till pepparkakshus
Idag är det ingen vanlig dag. För idag är det 9 december, Anna-dagen och pepparkakans dag. En dag väl värd att fira helt enkelt!
Oavsett hur och om man firar denna dag har jag något för dig, jag har nämligen gjort en lista på 10 härliga pepparkaksrecept. Eller, rättare sagt recept där pepparkaka ingår eller det smakar pepparkaka.
Som mitt bästa recept på kristyr! Passar perfekt att dekorera färdiga pepparkakor med om man inte orkar/hinner baka egna.krämig pepparkaksglass dansukker, pepparkakor, jul glass
Gör en krämig och smarrig pepparkaksglass- helt utan glassmaskin! En favorit så här i juletid!
pepparkakssnittarAxels pepparakakssnuttar är en kär favorit såhär till jul. Enklare än pepparkakor att baka och faktiskt precis lika goda!
adventsmingel, dessert, efterrätt julJulens juligaste dessert gör du såklart av pepparkakor. Vad annars liksom? Perfekt till glöggminglet eller som dessert på självaste julafton kanske!recept klassisk mjuk pepparkaka
Mjuk pepparkaka vänner, visst är det något speciellt med det? Saftigt, gott och bara helt underbart!pepparkaksbollar, veganska, vegan
Små runda, söta och fina pepparkaksbollar. Perfekt att baka idag om tiden är knapp men ni ändå vill äta något mumsigt! Helt veganska är dom dessutom!
Ett projekt som kräver aningens lite mera tid är min pepparkakskladdkaka. Iallafall om man väljer att dekorera den så här! Men man kan såklart bara baka sig en pepparkakskladdkaka. Och vara nöjd med det.

Alltså kombinationen pepparkaka och choklad. Det är  nog min nya favorit! Så himla gott! Därför är den här chokladmoussen med smak av pepparkaka en riktigt favorit hos mig!pepparkaksgrottor, småkakor, julkakor
Små fina pepparkaksgrottor, ett juligt alternativ till de älskade hallongrottorna!
skurna pepparkakor
Skurna pepparkakor. Det är ändå min absoluta favorit när det kommer till jul. Ingen jul utan dessa kakor alltså! Jag har redan bakat en omgång, men det blir minst en till innan jul, det är jag säker på!
 
Jag hoppas ni får en himla fin måndag!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pepparkakskladdkaka

Nästa inlägg

Pepparkakskladdkaka

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x