Veckans mat

fiskbiffar, fisk, torsk, middag, mat
Äntligen måndag, eller hur?
Måndagar innebär en planering av veckans mat. Och den här veckan får ni en härlig blandning av allt från fiskburgare till kikärtsvåfflor och enchiladas. Lite som en matvecka kan se ut hemma hos oss ungefär.
När jag inte vet vad jag ska laga för fisk, då blir det oftast fiskburgare. Det är verkligen inte svårlagat och ibland kan det vara kul att ta fisken ur sitt vanliga sammanhang och göra något annat av den liksom.
quorn, quorngryta
Vill du laga något supersnabbt och superlätt, då har jag receptet för dig. Det här är så busenkelt att vem som helst kan göra det. Ajvargryta med quorn är numera en storfavorit hemma hos oss!
kikärtsvåfflor, kikärtsmjöl, glutenfria våfflor
Kikärtsvåfflor var riktigt länge sedan jag lagade. De är liksom lite mer matiga och mättande än klassiska våfflor på vetemjöl. Men precis lika goda.
vego köttbullar
Vem älskar inte köttbullar liksom? Passar utmärkt till pasta eller potatis. Och går lika enkelt att göra vegetariska som med nötfärs. I det här receptet tipsar jag om min favoritsmaksättning!
vegetariska enchiliadas, enchiladas kyckling, enchiladas quorn
Enchiladas, den ultimata fredagsmaten då man kan ta lite av vad som finns hemma i kyl och frys. Dryga ut med överblivna grönsaker och sen strö på massa ost. och vips är middagen klar. Jag fullkomligt älskar sån matlagning. Där man får chansen att ta vara på de råvaror och rester man redan har hemma liksom. Me like!
Nu ska jag planera upp resten av veckan, skriva iordning ett blogginlägg och fixa med lite pappersarbete. Sånt där man måste ta tag i ni vet.
 
Jag hoppas ni alla får en himla fin start på veckan.

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna Grahn
4 år sedan

Fiskburgare är så underskattat, mycket bättre än en ”vanlig” burgare liksom.

Mammatankarmedpedagogerna
4 år sedan

Kikärtsvåfflor låter spännande, det måste testas!

kärleksmums, sockerkaka, kärleksmumskaka

Nästa inlägg

Kärleksmumssockerkaka

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x