Veckans mat- v 11

fiskbiffar, fisk, torsk, middag, mat
Hej måndag, hej ny vecka. Med en helg full av sömn, sol, mello och smågodis i ryggen omfamnar jag den nya veckan med öppna armar. Den bjuder på både det ena och det andra. Blodgivning,  jobb, kick off med Loppi-gänget, tid för träning åt alla i familjen, middag med vänner i helgen och kanske ett besök på yoump på fredag. En sådan där vecka som liksom innehåller lite av allt. Precis som livet ska vara ändå.
Veckans matplanering får bli lite som min vecka. Den har lite av varje. Bland annat mina bästa fiskburgare. En storfavorit hos alla här hemma. och ser ni, när jag tog den här bilden då blommade äppelträden. Snart är vi där igen 💚
 
snabb pastasås, mat, vardagsmat, middag
Ibland måste maten bara vara snabblagad. Då gör jag ofta snabb pasta sås med ajvarkyckling. Vardagsmat när den är som allra bäst faktiskt!färsbiffar, vegofärsbiffar, asiatiska köttbullar
Men ibland, då kan det vara så gott att bara laga något helt annat mot det man brukar. Som asiatiska vegofärsbollar i kokosmjölk. Lättlagat  och himla gott
vegetarisk stroganoff, vego, middag, vardagsmat
Stroganoff i olika former går alltid hem i min familj. Här gjorde jag en linsstroganoff som både Axel och Sebastian älskade. Ja jag med för den delen. Himla lättlagat och gott!
kikärtsvåfflor, kikärtsmjöl, glutenfria våfflor
Våfflor av den lite matigare sorten är fint att bjuda på till enklare kvällsmat. Dessa är gjorda på kikärtsmjöl och potatismjöl. Hur goda som helst!
Nu ska jag strax sätta fart med kvällsmaten här. Sen kommer bokbussen. En sån fin grej som vi här på landet uppskattar. Vilken skatt liksom, en hel buss med böcker som kommer en gång i månaden. Och idag är jag extra glad, för jag har faktiskt hunnit läsa ut en hel bok sen sist den var här. Jag plöjer bara ljudböcker annars, men har gett mig den på att jag ska försöka läsa minst en bok i månaden. Jag brukar passa på att sno åt mig en stund varje kväll om barnen kollar på något tv-program som inte riktigt faller mig i smaken.
 
Nu önskar jag er en himla härlig vecka!

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Träggård

Nästa inlägg

Trädgårdsåret 2020

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x