ANNONS
Integritet på Tailsweep

Midsommarmat

/

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Midsommar närmar sig med stormstek, därför har jag idag listat 9 underbara recept på midsommarmat som kommer att göra sig utmärkt på buffén! Allt från klassiker som silltårta till västerbottenostpaj till vegetariska zhuccinibiffar eller varför inte en makalöst god marinerad rostbiff? Här finns liksom något för alla!

Först ut är min stora favorit, silltårta. Den räcker till många och är en perfekt start på midsommarfirandet!

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Ingen midsommarbuffé utan västerbottenpaj, eller? Silkeslen paj med massor av härlig ostsmak. MUMS!

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Somrig potatissallad gjort på färskpotatis är ett givet inslag till midsommar! Gör gärna klart den dagen innan så den får stå och ta åt sig alla underbara smaker!

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Jag älskar lax! Och grillar man en hel laxsida som jag gjort här- ja då har man mat till ett helt kompani!


Photographer: Sebastian Niemi Ca


Kan man ha för många såser och röror på midsommarbuffén? Jag tror inte det va? Här är en av mina storfavoriter, fetaoströra. En sås som brukar gå hem hos alla gäster!

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Jag brukar försöka se till att det finns något lite lättare alternativ när man dukar fram midsommarmat. Som de här vegetariska zucchinibiffarna. Lika goda att äta kalla som varma!Rostbiff är en riktig klassiker, men här har jag marinerat rostbiffen, vilket liksom tar den till helt nya nivårer! Lättlagad bjudmat som du enkelt förbereder dagen innan!

Photographer: Sebastian Niemi Ca

Gillar du kött? Gillar du bacon? Testa då den här fyllda, baconlindade fläskfilén. Köttet blir så mört och får otroligt god smak. Lägg på grillen eller kör i ugnen!


Photographer: Sebastian Niemi Ca


Man kan faktiskt servera fler sorters potatis på en buffé. Den klassiska färskpotatisen har ju självklart sin givna plats, men ibland kan det även vara gott med något annat till. Varför inte testa mina underbart goda sötpotatisar i ugn med parmesan och örter! MUMS!

Kika gärna in här lite senare, då dyker det upp ett härligt inlägg med massor av goda desserter att göra till midsommar!0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00