5 vegetariska pastarecept

pastasås med ugnsrostade grönsaker villapuccini
Hello måndag och en ny vecka. Jag hoppas ni känner er lika pepp på den kommande veckan som jag gör! Jag har så mycket kul som ska bli klart under veckan, bland annat lite halloween och höstlovspyssel. Perfekt inför kommande vecka, eller hur!
I helgen tog jag faktiskt en liten paus från både blogg, instagram och facebook. Det var inget planerat. Utan det blev bara så. Efter ett par veckor med jobb både dag och kväll så kändes det skönt att släppa allt vad sociala medier heter för ett tag. Och man tror att allt står och faller med att man inte uppdaterar alla sina kanaler flera gånger varje dag. Men vet ni. Det händer faktiskt ingenting. Däremot känns det idag mycket skönare att ta tag i allt som måste fixas, läsa alla meddelanden och  göra en plan för veckan. Allt med lite ny energi liksom!
Och precis som vanligt startar vi veckan med en veckans mat. Och många av er efterfrågar mer vegetariska recept. Därför har jag listat 5 vegetariska pastarecept denna vecka. För visst är pasta ändå en riktig räddare i nöden ibland?
Första receptet jag tipsar om har blivit en riktig favorit. Nämligen en ljuvlig pastasås med rostade grönsaker. Hur gott som helst!
pasta med ajvar och fetaost
En annan sak som ofta räddar mig när det kommer till vardagsmat är ajvar. Jag har alltid en burk hemma! Så gott ihop med fetaost. Så i förra veckan åt vi pasta med ajvar och fetaost, en riktig fullträff.
vegetarisk lasagne med halloumi och spenat
Vid det här laget är detta en riktig klassiker här på Linnéas Skafferi. En vegetarisk lasagne med halloumi. Jag tror faktiskt att vi måste laga den här i morgon. Var riktigt länge sedan nu!
 
vegetarisk, vegansk, linsbolognese
En snabb linsbolognese är perfekt att slänga ihop när man inte riktigt vet vad man ska äta till middag. Eller när man bara inte orkar laga något avancerat alls.
vego, ajvarsås
Att göra vegetariska köttbullar hemma är faktiskt inte alls speciellt svårt eller komplicerat. Jag har ett bra grundrecept som jag ofta utgår ifrån, sedan är det bara att smaksätta dom som man vill. Till jul är det gott att krydda med julkryddor. Och här, till en god ajvarsås passar basilika toppen!
 
Gillar ni inlägg som dessa? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en liten kommentar här nedanför <3

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
rödbetsbourguignon fiskars

Nästa inlägg

Rödbetsbourguignon

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x