5 snabba desserter till nationaldagen

kockens kryddor, ekologisk kardemumma, tiramisu, fika, baka ,efterrätt
6 juni och Sveriges nationaldag. En dag värd att fira ändå! Hos oss ska det bli riktigt varmt idag, så jag känner att det inte blir något avancerat till fikat. Utan något man lite snabbt och enkelt slänger ihop.. Därför blir dagens tips 5 snabba desserter. Allt från enkel jordgubbsglass till pocherade rabarber och jordgubbstiramisu. Allt så gott och riktigt enkelt att göra! Idag har jag lovat barnen att vi ska åka och bada. Och det känns faktiskt som det enda rätta en dag som denna.
En av vårens favoriter är tiramisu med jordgubbar och rabarber. Så otroligt gott och en kul variant på denna klassiska dessert!
dessert, efterrätt, sommardessert
En annan favorit som kom till här under våren är pocherade rabarber. En väldigt enkel, men god efterrätt som passar perfekt att bjuda på en dag som denna!’glass utan socker, glass utan glassmaskin
Fast kanske vill man bara äta glass i denna värme? Gör du min enkla jordgubbsglass som hela familjen kommer att älska. Jag lovar!
jordgubbar
En riktigt härlig dessert som passar fint så här på försommaren är denna sommardessert med jordgubbar. Varva en härligt silkeslen kräm med fräscha jordgubbar och knapriga kex. Så fantastiskt

Vill man göra något gult och blått dagen till ära, ja då är denna citrusdessert något för dig! Sötsyrlig lemon curd, fräscha blåbär och len grädde. Det blir oemotståndligt gott!!
Nu ska jag och familjen njuta av en ledig dag tillsammans. Det ska bli så skönt att inte ha några måsten och tvång idag. Till helgen har jag planer på att vi ska måla altanen. Men vi får se vad vädret säger. Kanske slipper vi det den här helgen också.. Vem vet?
 
Nu önskar jag er en riktigt fin nationaldag, och att nu får lika härligt väder som vi ser ut att få!
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Toscana 9

Nästa inlägg

Lasagne med ricotta och spenat

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x