5 populära kycklingrecept

pasta, pastagratäng, middag, vardagsmat

Kyckling är alltid ett säkert kort att plocka fram. Idag har jag tagit 5 populära kycklingrecept här från Linnéas Skafferi och delar med mig av. Låt er väl inspireras:

En krämig pastagratäng med senap och soltorkad tomat. Enkelt att göra och fantastiskt god!
varma mackor, stekt smörgås, grillad smörgås, grillad macka

Tiden på året är här när en smörgås känns helt perfekt att äta till lunch.  Här hittar ni min grillade smörgås med kycklingröra. En kycklingröra som INTE smakar curry. Perfekt att göra iordning och ha i kylen för veckans alla snabba måltider!kycklingspett med jordnötssås

Kyckling satay med jordnötssås. Min favorit när jag beställer hem mat. Men insåg att det faktiskt är riktigt enkelt att fixa helt själv. Jag är ju en storälskare av jordnötssmör. Så den här rättan passar mig perfekt!

Lime och kokoskyckling, kycklinggryta, asiatisk kyckling, middag på 30 minuter

Är du ute efter ett basic recept på lime och kokoskyckling? Då kan du sluta leta nu! Här är en bra grund att utgå ifrån. Ha i de grönsaker du råkar ha hemma. Servera med nudlar, ris eller vad du gillar bäst.

stekt kyckling, steak,

Den dagen jag upptäckte styckdetaljen kycklingsteak var en lycklig dag! Tänk så gott det är. Perfekt att steka eller grilla. Får fin yta tack vare att skinnet är kvar och köttet blir så saftigt. Med en enkel marinad så har du en lättlagad och god middag på bordet på ett litet kick! Saftig kycklingsteak med citron och ost, receptet hittar du här!

 

Har du något favoritrecept när det kommer till kyckling?

13
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sega och mjuka dumlekakor i långpanna, dumlekakor, baka i långpanna, dumlekaka i långpanna, småkaka

Nästa inlägg

Sega och mjuka dumlekakor i långpanna

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x