Rabarber
Här hemma frodas rabarbern som aldrig förr, vilket passar mig ritkigt bra då det finns så mycket mumsigt att göra av den. Rabarberpaj är ju ett måste, vad vore våren utan den allra första rabarbersmulpajen? Sylt och saft hör sommaren till och den här rabarber och jordgubbsdrickan kan vara bland det godaste jag gjort! Men … Continued
Earth-men
Har jag talat om för er att jag älskar denna årstid? Att det inte finns något bättre än att vakna okristligt tidigt en junimorgon, se hur himlen utanför fönstret är azurblå, känna en frisk fläkt från det öppna fönstret och höra hur fåglarna kvittrar för fullt utanför. Att få äta sin frukost ute i trädgården, … Continued
Pajfeber
Hmpf, sitter här och känner mig lite snuvad på det senaste dygnet. Ungefär vid den här tiden igår skulle jag sätta mig och njuta lite av den underbara solen. Men det var inte alls speciellt skönt att sitta i den stekande försommarsolen så jag gick in och tänkte börja förbereda kvällens middag. Det hela … Continued
Kaffeskola del 3
Nu är det åter igen dags för Gevalias kaffeskola, denna veckan lär Giovanni oss att göra cappuccino. En tredjedel kaffe, en tredjedel mjölk och en tredjedel skum, det är formeln för en perfekt cappuccino! De tidigare kaffeskolorna hittar ni här. Glöm inte bort att ni kan vara med och tävla om en resa för två … Continued
Tankar
Jag har under de senaste veckorna funderat mycket på det här med bloggen och vilken bild ni läsare får av mig och vad jag gör. Min största önskan är att ni som läsare tittar in här för att bli inspirerade, att för ett ögonblick inte mötas av pinnsmala modeller eller bantartips. Man får nog … Continued