Baka i långpanna- 5 goda recept att baka i helgen

daimbiskvier i långpanna
Först och främst, tusen tack för alla fina kommentarer här på gårdagens inlägg och på instagram. Isac är så mycket piggare idag. Vilket känns skönt för mamma-hjärtat.
Idag är det så äntligen fredag. Sebastian och några vänner åkte till Stockholm mitt på dagen idag. Så jag och grabbarna får underhålla oss själva, vilket innebär att vi åker till mina föräldrar och äter. Tänk vad glad jag är att jag har dom så nära och att dom liksom alltid finns där. Att spontant bestämma att det blir pizza-kväll ikväll. Så fint!
Något annat som man kan fira in helgen med, det är ju genom att ta en fika! Och finns det något bättre än fika bakat i långpanna? Tror inte det va! Därför tipsar jag idag om Baka i långpanna- 5 goda recept att baka i helgen.
Skulle jag bara baka en sak till här i livet, då skulle det bli biskvier i långpanna. Har ni inte testat det än så är det ett måste! Sååå gott!
dammsugare
Till punchrullens dag i år gjorde jag punchrullar, eller dammsugare om man så vill- i långpanna. Perfekt med en liten bit till kaffet!syltrutor baka fika
Ok jag kom ju på att jag har en till favorit. Även den bakas i långpanna. Syltrutor. Så enkla och anspråkslösa. Men goda. En kär klassiker som alla alltid älskar!
sega dumlekakor i långpanna
Ni vet de där kakorna med dumle och noblesse? De där klassiska som man bakar i folieform? Det här är som dom, fast bakade i långpanna. sega dumlekakor i långpanna. Lättbakat och gott!
toscakaka i långpanna
När jag var barn hade vi en hund som hette Tosca. En helgalen storpudel som var på tok för smart för sitt eget bästa. Hon var så smart att hon vägrade lära sig något vettigt alls. Men en enda gång visade pappa hur man öppnade haspen på grinden på deras handelsträdgård där hon var med dom om dagarna. Och vips kunde hon, när det passade henne ta en promenad på egen hand. Hon var livrädd för brödrosten och tändaren, men älskade oss barn mer än något annat här i världen. Och varje gång jag äter toscakaka tänker jag såklart på henne Toscakaka i långpanna räcker till många och perfekt att baka till kalaset!
 
Nu är mjukisarna på och vi tar och åker till mina föräldrar för lite pizza. Jag hoppas ni alla får en riktigt härlig fredag <3

5
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Camilla
5 år sedan

Åå så gott allt såg ut 😀

Jenny
Jenny
5 år sedan

Tack så mycket för alla recepten! 🙂 Jenny

smoothie med mango

Nästa inlägg

När livet kommer emellan

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x