5 recept på rulltårta till rulltårtans dag 9 augusti

Fylldrulltarta 3

9 augusti står det i kalendern och jag blev precis upplyst om att det är rulltårtans dag idag. Fira det som firas kan känner jag. Speciellt när många precis kravlat sig tillbaka till arbetet efter semestern. Letat i hjärnan efter bortglömda lösenord, pin-koder och arbetsuppgifter. Då kan man behöva sig en bit rulltårta så här på tisdagen. Det tycker jag allt.
Rulltårta hör till det finaste vi har. På bara en liten ynka stund har vi bakat oss något helt fantastiskt gott.  Idag tipsar jag om 5 recept på rulltårta till rulltårtans dag. Häng med och låt dig inspireras!

 

När jag fick frågan om man inte kunde göra rulltårta lite mer lik tårta och ha dubbel fyllning i den var jag inte sen att testa. Resultatet? Jo det blev en rulltårta med både hallon och vaniljkräm. GOTT!!!Kärleksmumsrulltårta

Kan man göra kärleksmums ännu godare? Klart man kan. Man gör en kärleksmumsrulltårta såklart. Tunna chokladbottnar med härlig glasyr till fyllning. Baka nu, tacka mig sen. Ok?RulltårtaEn helt vanlig, enkel, klassisk rulltårta. Fylld med den sylt som råkar finnas till hands. Här har du receptet!

Semmelrulltårta

Jag vet att det inte är semmelsäsong just nu. Men en semmelrulltårta sitter väl ändå aldrig fel va? Nej det går att äta året om!

Rulltårta med hallon

En glutenfri rulltårta med krämig hallon och gräddfyllning. Som en bakelse du bara måste testa.

Vilken smak på rulltårta gillar du allra bäst? Själv kan jag omöjligt bestämma mig för vad jag tycker är allra godast!

8
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
victoria
victoria
1 år sedan

finns många goda recept på rulltårta, ett vi testade idag var morotsrulltårta, otroligt gott.

sommardrink, drink ,mojito, vattenmelonmojito, sommarmojito

Nästa inlägg

Vattenmelonmojito- en riktig sommardrink

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x