6 goda brunchrecept

jäsa över natten
I morgon är det brunchens dag. Hur fint låter inte det?. Varför inte fira dagen genom att bjuda vänner och familj på en härlig brunch? Kalljästa frukostbröd, en riktigt god smoothie, bananplättar, en yoghurtparfait.. Massor av gott kaffe, trevligt sällskap och söndagen kan inte bli bättre. Eller hur?
För ett par veckor sedan tipsade jag om det här receptet på kalljäst bröd. Och det blev verkligen populärt! Att kalljäsa bröd är otroligt smidigt och det blir ett lättbakat bröd som är svårt att misslyckas med.
frukost parfait
Att servera yoghurt och bär i fina glas blir så mycket roligare mot om man bara skulle äta det i en skål rakt upp och ner. Toppa med färska bär, lite citronmeliss och toppa med kakaonibs.
frukost bowl
En färgsprakande smoothie bowl är perfekt att servera tillsammans med massor av färsk frukt och annan god topping. Gör gärna flera olika alternativ, det blir riktigt snyggt på bordet!
bananplättar
Bananplättar passar precis lika bra på brunchen, som ett gott mellanmål eller som en enklare lunch. Jag får alltid göra orimligt många. Barnen äter alltid upp varenda bananplätt! Men det tar jag som ett fint betyg.
hallongröt gröt frukost
Alltså jag är ju en grötälskare, så jag kan inte låta bli att ha i alla fall en slags gröt på min brunch! Jag älskar att blanda i massa godsaker. Som här hallon, det ger en så vacker färg åt gröten!
chokladsmoothie
Sist men inte minst, ingen brunch utan en god smoothie! Här har jag gjort en chokladsmoothie– hur gott låter inte det egentligen?
Den här veckan har som vanligt gått i 120 och det har blivit jobb precis varje kväll den här veckan. Men ibland är livet så. I morgon packar jag i alla fall väskan och åker på kick-off med Loppi-gänget! Det ska bli supermysig! Vi ska umgås, äta god mat, kanske dricka ett glas bubbel eller två och ha en fin eftermiddag och kväll. Sen blir det att åka hem till familjen på lördag och fortsätta med grabbarnas sovrum som vi håller på att fixa i ordning. Isac önskade sig guldfärg på sina väggar, vilket vi avstyrt. Barnen har tidigare delat sovrum och så har vi haft ett rum som lekrum. Men nu får de istället varsitt sovrum. Och genast somnar båda barnen mycket fortare om kvällarna och sover bättre om nätterna. Vilken lycka, för oss alla <3
 

9
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
cookies, m&m kakor

Nästa inlägg

Kakor med M&M's

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x