8 tips till Halloween

 
 
halloweenmonster
I morgon är det 31 första oktober. Vilket innebär att det är Halloween. En högtid som jag gillar mer och mer. Kanske för att barnen blir större och verkligen uppskattar den? Eller för att den här i Sverige är lite ny? Ja, jag vet inte. Men den får tummen upp från mig i alla fall. Dock har vi ju här i Sverige lite svårt att veta när vi ska fira den… Är det helgen innan? Är det helgen efter? Eller ska man fira 31/10 fast det är mitt i veckan? Det verkar som om vi gör lite olika. Axel ska ha ett litet Halloween-party på fredag för några av sina närmaste vänner. Dom blir 6 barn+ lillebror som såklart också får vara med. Det blir lite hemgjord pizza, disco, lekar och lite snacks. Man kan ju faktiskt ha party fast man inte fyller år! Jag har letat  lite i arkivet efter fiffiga grejer att göra till fredagens party. Och därför tänkte jag passa på att lista 8 tips till Halloween. Allt är ruskigt lättfixat. Men lite, lite läskigt!
De här lite småläskiga, men goda monstren gör du superenkelt av få ingredienser. Och barnen älskar dom!
halloweentårta, spöken, kärleksmums
Förra veckans favorit- min Halloweentårta med spöken! Lättbakad och precis lagom läskig 😉

Små fina mumier är superlätt att fixa och blir ett perfekt tilltugg så här till Halloween!

Blir det för läskigt med mumier, ja då kan man göra spindlar istället. Eller så gör man både ock!marängspöken
 
Med ätbar färg och lite tålamod kommer man långt. Ett år tror jag att jag målade 4 påsar maränger till ett Halloweendiso vi hade. I år nöjer jag mig med 1 påse. Eller så tar jag marshmallows. Det blir också perfekta spöken av dom!halloweenpyssel babybel ost monster diy
Ett annat fint tips är att göra söta monster av Babybels. Superenkelt och mina barn fullkomligt älskade dom!halloween pyssel diy klubbor monster
För att inte tala om mina Oreomonster. Isac blir oerhört besviken om Oreos inte har ögon på sig efter att jag gjorde dom här. Så ett gäng av dessa kommer jag absolut göra till fredag!pyssel halloween clementin diy
Ett annat riktigt kul pyssel så här till Halloween är att måla ansikten på clementiner. Det blir så fint och här kan man vara precis hur kreativ man vill!
I morgon ska vi karva pumpor och göra lite annat pyssel tänkte jag. Perfekt höstlovsaktivitet känner den här lite trötta mamman!
 
Firar ni Halloween? Isåfall, vilken dag?

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
hemgjorda chicken nuggets nyttiga

Nästa inlägg

Höstlovsmat- 5 recept som barnen älskar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x