Fira NUTELLADAGEN, med 11 goda recept

 
nutellagrottor, småkakor, nutellakakor
Hej tisdag och hej NUTELLADAGEN! Alltså vissa temadagar är faktiskt aningens bättre än andra, eller vad säger ni? Jag tog och letade i arkivet, och hittade inte mindre än 11 sjukt goda recept med nutella. Allt för er mina vänner <3
Först ut är mina så fina nutellagrottor. Sådär löjligt lättbakade och så goda! Ni måste testa dom!vetebullar med nutellafylling
 
Alltså nutellabullar. Det var Isac önskade sig chokladbullar till sitt kalas för något år sedan. Och vad passade då bättre än att göra nutllabullar? Så gott!
nutellakladdkaka i mickron 3 ingredienser
Har man lite ont om tid är den här nutellakladdkakan perfekt att svänga ihop! Den görs dessutom bara på 3 ingredienser! Fiffigt va?
fruktfat med nutelladipp
Sommarens stora favorit blev ändå nutelladipp!  Perfekt att servera istället för efterrätt. Ladda upp med olika sorters kex, frukt och annat som är gott. Doppa sedan alla godsaker i nutelladipp. Bästa avslutet på en god middag, eller istället för lördagsgodis!
nutellapraliner
De här så raringarna är perfekt att baka med barnen. Eller när man bara vill göra något enkelt och gott.
Jag brukar skära dom i småbitar, så de passar perfekt till en kopp kaffe eller så. Men självklart kan du göra större rutor, om du känner för det 🙂
nutellasemlor-2
Jag är ganska konservativ av mig när det kommer till semlor. Men när jag väl hade testat att göra en nutellasemla så fick jag faktiskt ändra mig. Har ni inte gjort dessa än så måste ni prova! En helt oemotståndlig kombination <3
smördegshjärtan med nutella
En söt liten dessert gör du enkelt av smördeg och nutella. Jag gjorde frasiga små smördegshjärtan som jag fyllde med nutella. Perfekt att bjuda på till alla <3-dag! Eller varför inte ikväll!
nutellacupcakes
En solklar favorit är nutella-cupcakes! Så enkla att baka och väldigt goda! Jag hade en period då jag bakade väldigt mycket cupcakes och då stod de här väldigt högt på listan bland favoriterna!
hemgjord nutella
Vill man inte köpa färdig nutella är det väldigt enkelt att göra själv! Och det blir betydligt nyttigare då jag valt att inte tillsätta något vitt socker i min hemgjorda nutella. I de kommande två recepten har jag använt mig av denna hemgjorda nutellan. Vilket gör dessa varianter till ett bra alternativ till dig som inte gärna äter så mycket socker!
nutellabollar
Fina små nutellabollar fyllda med bra energi! Lika gott till en kopp kaffe som när humöret och energin dalar framåt eftermiddagen! Nu var det riktigt länge sedan jag gjorde dessa, får nog bli en omgång i veckan. Så goda 🙂
nutellaochjordgubbssmoothie
Nutella och bärsmoothie– ett perfekt sätt att få i sig sin dagliga dos av nutella! Perfekt att göra till frukost eller mellanmål då den hemgjorda nutellan ger bra med energi och mättar fint i stora som små magar!
 
Nu hoppas jag ni får en fin tisdag. Här gick vi från -20°C igår till töväder idag. Och ute vräker snön ner. Vintern har verkligen ett rejält grepp om oss just nu!
 

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
Anna
5 år sedan

Herregud, så mycket gott!

quorngryta, curry, vegan, vego

Nästa inlägg

Middag på 30 minuter-5 enkla recept

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x