19 goda påskdesserter

fryst cheesecake till påsk
Ok, håll i er, för här kommer ett maxat inlägg med ALL den inspiration ni behöver till påskens alla efterrätter och fikastunder! Jag har grävt och gått tillbaka i arkivet. Och det finns faktiskt en hel del här på bloggen som passar att bjuda på under denna härliga storhelg! Jag hittade inte mindre än 19 goda påskdesserter!
Redan nu kan du förbereda denna frysta cheesecake. Och när den väl ska ätas, ta fram den en stund innan så den hinner mjukna, sedan är det bara att dekorera och äta. SÅ smidigt och gott! Enklare påsktårta än så här kan man inte göra i påsk!
påskcupcakes
Baka påskens kanske sötaste cupcakes och dekorera med chokladharar eller gör fina små fågelbon som du fyller med chokladägg. Kul bakning att göra tillsammans med barnen så här på påsklovet!
cheesecake i glas, lemon curd, efterrätt
Enkel påskdessert i glas, där du varvar en härligt god lemon curd med kaksmulor och en fluffig kräm. Så enkelt och så gott!
pavlova, pavlovakrans, fågelbon
Gör en härlig pavlovakrans till påsk! Vackert att ställa fram på bordet och så gott!paj, baka, ananaspaj, paj
Av alla olika efterrätter är det här nog min favorit ändå. En lättbakad ananaspaj passar perfekt att bjuda på så här under påsken!kockens kryddor, choklad, tårta
Eller varför inte göra en riktigt maffig och god chokladtårta! Den här gör ingen besviken, jag lovar!
vit chokladmousse med lemon curd
Är du istället på jakt efter något litet och enkelt att avsluta påskmiddagen med, gör då små fina glas med vit chokladmousse och lemon curd! Pots de Crème chokladpudding
Pots de Creme, chokladpuddingens betydligt lyxigare kusin passar perfekt att bjuda på så här till påsk!
fryst cheesecake med daim
En annan favorit är den här frysta cheesecaken med daim. Härligt krämig och god som blir vacker när man dekorerar med färska bär och kanske lite påskgodis?snabb cheesecake i glas philadelphiaost
Snabb cheesecake i glas. Ett recept som är otroligt populärt här på bloggen och som ni gjort om och om igen. Passar självklart fint även till påsk!
enkel jordgubbsdessert trifle
En enkel jordgubbsdessert som är fräsch och riktigt lättgjord blir fint att bjuda på i påsk! De marinerade jordgubbarna är drömgoda och passar även bra till lite god vaniljglass!
vegansk snickerspaj sockerfri nyttig
No bake snickerspaj, perfekt om du vill baka något utan ugn. Dessutom är den vegansk!
citronkladdkaka med vit chokladganache
Sötsyrlig citronkladdkaka med vit chokladganache. Helt ljuvlig i all sin enkelhet! Så här till påsk skulle jag dekorera med lite fina chokladägg!
pavlova
Minipavlova med choklad. Gott, lättbakat och alltid lika uppskattat!
 
citronrutor
Fina citronrutor som du enkelt bakar till många i långpanna. Servera med en kula riktigt god vaniljglass och efterrätten är klar!
citronkaka med vallmo
Ibland ska man inte krångla till det. Utan bara gå basic. Som med den här gudomliga citronkakan med vallmo. Servera med färska bär och en klick lättvispad grädde.

Eller varför inte bjuda på en härligt krämig morotstårta i påsk? Saftiga bottnar blandas med en härlig creme cheesefyllning. Så gott!
mazarinkaka, mazarintårta
Den här mazarinkakan blev en riktig fullträff och passar perfekt till påskens alla fikastunder. Betydligt enklare att baka än vanliga mazariner som kan vara lite pilliga.
vaniljrutor i långpanna
Har du inte testat att göra vaniljrutor än så har du något helt magiskt framför dig. Baka dom gärna en dag i förväg så de hinner sätta sig ordentligt.
 
Det blev 19 härliga desserter och kakor som passar yppeligt att baka nu till påsk. Själv har jag ingen aning om vad jag ska göra. Under påsken ska jag stå får minst 2 efterrätter i alla fall. Och jag kan omöjligt välja vilken!
 
Vad bakar ni för gott i påsk?

107
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
focaccia

Nästa inlägg

13 lättlagade recept till påsk

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x