ANNONS
Integritet på Tailsweep

19 goda påskdesserter

/

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Ok, håll i er, för här kommer ett maxat inlägg med ALL den inspiration ni behöver till påskens alla efterrätter och fikastunder! Jag har grävt och gått tillbaka i arkivet. Och det finns faktiskt en hel del här på bloggen som passar att bjuda på under denna härliga storhelg! Jag hittade inte mindre än 19 goda påskdesserter!
Redan nu kan du förbereda denna frysta cheesecake. Och när den väl ska ätas, ta fram den en stund innan så den hinner mjukna, sedan är det bara att dekorera och äta. SÅ smidigt och gott! Enklare påsktårta än så här kan man inte göra i påsk!

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Baka påskens kanske sötaste cupcakes och dekorera med chokladharar eller gör fina små fågelbon som du fyller med chokladägg. Kul bakning att göra tillsammans med barnen så här på påsklovet!

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Enkel påskdessert i glas, där du varvar en härligt god lemon curd med kaksmulor och en fluffig kräm. Så enkelt och så gott!


Gör en härlig pavlovakrans till påsk! Vackert att ställa fram på bordet och så gott!


Av alla olika efterrätter är det här nog min favorit ändå. En lättbakad ananaspaj passar perfekt att bjuda på så här under påsken!

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Eller varför inte göra en riktigt maffig och god chokladtårta! Den här gör ingen besviken, jag lovar!Är du istället på jakt efter något litet och enkelt att avsluta påskmiddagen med, gör då små fina glas med vit chokladmousse och lemon curd! 

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Pots de Creme, chokladpuddingens betydligt lyxigare kusin passar perfekt att bjuda på så här till påsk!

Photographer: Sebastian Niemi Ca


En annan favorit är den här frysta cheesecaken med daim. Härligt krämig och god som blir vacker när man dekorerar med färska bär och kanske lite påskgodis?

Sebastian Niemi-Carlsson


Snabb cheesecake i glas. Ett recept som är otroligt populärt här på bloggen och som ni gjort om och om igen. Passar självklart fint även till påsk!

Photographer: Sebastian Niemi Ca


En enkel jordgubbsdessert som är fräsch och riktigt lättgjord blir fint att bjuda på i påsk! De marinerade jordgubbarna är drömgoda och passar även bra till lite god vaniljglass!

Photographer: Sebastian Niemi Ca


No bake snickerspaj, perfekt om du vill baka något utan ugn. Dessutom är den vegansk!


Sötsyrlig citronkladdkaka med vit chokladganache. Helt ljuvlig i all sin enkelhet! Så här till påsk skulle jag dekorera med lite fina chokladägg!Minipavlova med choklad. Gott, lättbakat och alltid lika uppskattat!


Fina citronrutor som du enkelt bakar till många i långpanna. Servera med en kula riktigt god vaniljglass och efterrätten är klar!


Ibland ska man inte krångla till det. Utan bara gå basic. Som med den här gudomliga citronkakan med vallmo. Servera med färska bär och en klick lättvispad grädde.

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Eller varför inte bjuda på en härligt krämig morotstårta i påsk? Saftiga bottnar blandas med en härlig creme cheesefyllning. Så gott!

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Den här mazarinkakan blev en riktig fullträff och passar perfekt till påskens alla fikastunder. Betydligt enklare att baka än vanliga mazariner som kan vara lite pilliga.Har du inte testat att göra vaniljrutor än så har du något helt magiskt framför dig. Baka dom gärna en dag i förväg så de hinner sätta sig ordentligt.

Det blev 19 härliga desserter och kakor som passar yppeligt att baka nu till påsk. Själv har jag ingen aning om vad jag ska göra. Under påsken ska jag stå får minst 2 efterrätter i alla fall. Och jag kan omöjligt välja vilken!

Vad bakar ni för gott i påsk?

0

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00